Menu Sluiten

Ontwerp Pos Materiaal

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Van ontwerp tot realisatie

A&B project is een dynamisch bedrijf van Belgische herkomst. Onze origine ligt in de standenbouw maar door de jaren heen hebben wij onze expertise verder uitgebreid. U kan op ons rekenen voor uw creatief totaalconcept met oog voor functionaliteit en originaliteit. 

Wij staan u bij in uw projecten voor: 

  • Standenbouw

    A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

  • Interieur

    A&B Project zorgt voor uw interieurproject of -renovatie. Onze interieurprojecten worden gekenmerkt door originaliteit en duurzaamheid. Wij verzorgen uw projecten van A tot Z, van modern ontwerp tot unieke realisatie.

  • Grafiek

    Het is van belang dat visuele communicatie opvalt en overtuigt. Het juiste grafische design, op de juiste plaats, kan de doorslag betekenen voor de visibiliteit van uw bedrijf.  A&B Project verzorgt voor u de vele aspecten die visuele communicatie biedt. Van signalisatie tot banners, displays, Shop in Shop en veel meer. 

Stel ons uw vraag online of bel ons op +32 (0)3 740 01 50.

34525423452542

More info

tags: Grafisch Design – Grafiek Display Oost Vlaanderen – Weergave Grafiek Display – Design En Grafiek Display – Mogelijkheden Grafiek Display – 

Wenst u meer info over ontwerp pos materiaal kijk dan vlug op https://www.abproject.be | Ontwerp Pos Materiaal

Grafisch En Reclame | Communicatie | Standen | Events | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerp pos materiaal

over ons wie zijn we wat maken we de pilotes ethiek duurzaam verantwoord ondernemen wat maken we pos display stand pos vloerdisplay pos toonbankdisplay retail merchandising materiaal shelf stopper en schapdisplay retail winkelrek winkelinrichting etalage display digitaal display materiaal multimateriaal display met metaal multimateriaal display met hout multimateriaal display met kuntstof eco design project galerij pos bites login contact nl en fr zijn ecoverantwoordelijke en aantrekkelijke pos materialen verenigbaar p ointofsales is de verzamelnaam voor alle materialen die de aankoop in een fysieke winkelruimte stimuleren en orinteren. Ze worden gebruikt door marketeers die zich bewust zijn van de betekenis die pointofsales displays kunnen spelen om communicatieinitiatieven in de winkel over te dragen bv ontwerp pos materiaal offerte aanvragen Rond productlanceringen innovaties promoties activa.

doorgaan naar inhoud menu menu over ons dienstenmenu aan uitzetten grafisch ontwerp belettering letterschilder pos decor en standenbouw portfolio klanten contactmenu aan uitzetten cookiebeleid eu decor standbouw posmateriaal decor en standenbouw posmateriaal decor en standenbouw ontwerp en uitvoering van kleine tot middelgrote beursstanden en decors evenementen horeca theather in binnen en buitenland waarom kiezen voor ontwerp pos materiaal Als klant wil je dat uw beursstand de nodige aantrekkingskracht heeft en tevens ook functioneel en laagdrempelig is om uw bestaande en toekomstige klanten te ontvangen een aangenaam gevoel mee te geven tijdens de onderhandelingen en de voorstelling van uw producten. Daar we ons vooral richten op kleine en middelgrote beursstanden proberen we een zo aantrekkelijk mogelijk pakket samen te stellen. Plan van aanpak briefing overl.

Berichtgeving over Ontwerp pos materiaal

home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing realisaties contact home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing xl printing belettering lichtreclames pos materiaal realisaties contact nl en fr pos materiaal xl printing belettering lichtreclames pos materiaal uw winkel is pas efficieumlnt als ook het point of sales materiaal perfect afgestemd is op het verhaal dat u naar uw klanten wilt brengen. Wij ondersteunen uw commercieumlle activiteiten door middel van een gepersonaliseerde productie van prijskaarthouders haken staanders visuals wobblers tafelstaanders etc… Frezen van diverse materialen zoals plexi mdf hout of dibond gebeurt in eigen atelier waardoor we snel en creatief kunnen zijn in het ontwerpen van pos materiaal. Plexibew.